Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@19:55:45 GMT

دانشگاه تبریز و هواشناسی طرح مشترک تحقیقاتی انجام می دهند

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۸۲۲۲۰

دانشگاه تبریز و هواشناسی طرح مشترک تحقیقاتی انجام می دهند

تبریز - ایرنا - دانشگاه تبریز و اداره کل هواشناسی آذربایجان شرقی با امضای تفاهم نامه ای اعلام کردند که قصد دارند طرح های مشترک تحقیقاتی انجام دهند.

به گزارش دوشنبه ایرنا، نشست مشترک کارشناسان هواشناسی آذربایجان شرقی و اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز به منظور ارائه طرح و پیشنهادهای کاربردی برای رفع نیاز و مشکلات سایر سازمان ها و نهادهای دولتی و اجرایی در ارتباط با مشکلات اقلیمی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


انجام تحقیقات مشترک و ارائه طرح و پیشنهادی کاربردی به منظور برنامه ریزی برای جلوگیری از خسارت های سیلاب و مبارزه با خشکسالی و دیگر مسائل طبیعی و محیطی از محورهای این نشست بود.
برای شروع کار مشترک توافق شد طرحی با عنوان «مدل سازی سیلاب های استان» از سوی محققان و اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز و هواشناسی آذربایجان شرقی انجام و پروپوزال آن سریعا آماده و به مقام های مسئول استان ارائه شود.
علی دولتی مهر، مدیرکل هواشناسی آذربایجان شرقی، در این نشست با معرفی فعالیت ها، توانمندی ها و پتانسیل های این اداره کل، آمادگی سازمان متبوعش را برای همکاری با دانشگاه تبریز اعلام کرد.
بهروز ساری صراف، رئیس دانشکده برنامه ریزی و علوم محیطی دانشگاه تبریز، نیز در این نشست، هواشناسی را سازمانی تخصصی و علمی نام برد و گفت: ارتباط تنگاتنگ و افزایش سطح همکاری های تخصصی دانشگاه تبریز با هواشناسی موجب ارتقای سطح دانش تخصصی و کاهش برخی مشکلات می شود.
سعید جهانبخش، مدیر گروه آب و هواشناسی نیز با اشاره به اهمیت هواشناسی گفت: در زمان کنونی اطلاعات هواشناسی در حوزه های مختلف حتی در زندگی روزمره مردم نقش اساسی دارد و باید از این اطلاعات استفاده و در برنامه ریزی های دستگاه ها و نهادهای اجرایی بکار گرفت.
در این نشست حاضران موضوعات پیشنهادی تحقیقاتی و پژوهشی خود را در حوزه همکاری های دو جانبه ارائه کرده و مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.
در این نشست مقرر شد تفاهم نامه ای توسط نمایندگان دو طرف تهیه و بعد از تکمیل به امضای رییس دانشگاه تبریز و مدیرکل هواشناسی استان برسد.
8023/518

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي نشست تخصصي دانشگاه تبريز هواشناسي آذربايجان شرقي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۸۲۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارچه‌های محلی در نقاط مختلف تبریز توسعه پیدا می‌کند

شهردار تبریز با حضور در روزبازارهای شهریم دستورات لازم را برای احداث و توسعه بازارچه‌های محلی در نقاط مختلف شهر با در نظر گرفتن موقعیت مکانی صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، یعقوب هوشیار صبح امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ به همراه احد صادقی رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی، غلامرضا احمدی رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی تبریز و علیرضا زبردست مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهرداری تبریز از آخرین وضعیت بازارچه‌های محلی که با نام روز بازار شهریم در برخی از نقاط شهر فعالیت دارند، بازدید کرد.

وی با بیان اینکه بازارچه‌های شهری توسعه پیدا می‌کند، اظهار کرد: تبریز به تناسب وسعت و تعداد جمعیت از بازارچه‌های محلی کمی برخوردار می‌باشد که در این راستا برای احداث و توسعه بازارچه‌های محلی در نقاط مختلف شهر با در نظر گرفتن موقعیت مکانی دستورات لازم را صادر کرد.

علیرضا زبردست، مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهرداری تبریز نیز ضمن ارائه گزارش وضع موجود و چالش‌های این سازمان، رئوس برنامه‌های پیش رو را تشریح کرد.

وی در خصوص طراحی و استانداردسازی بازارچه‌ها، نظارت و ساماندهی روز بازارهای شهریم، تغییر سیاست در واگذاری غرفه و مدیریت بازارچه‌ها، شناسایی تولیدکنندگان و مشارکت با بخش خصوصی برای تقویت بخش بازرگانی سازمان و راه‌اندازی فروشگاه‌های سیار و عرضه کالاهای اساسی برای تنظیم بازار، برای ارائه خدمات بهتر و با کیفیت‌تر به شهروندان که از جمله برنامه‌های آینده سازمان است، توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش ایمنا، شهردار تبریز از بازارچه‌های مرزداران، یاغچیان، صمدی و بازارچه در حال احداث واقع در منطقه هفت تبریز بازدید و تدابیر لازم برای تکمیل و تجهیز این بازارچه‌های محلی در راستای ارائه خدمات مطلوب به شهروندان اتخاد کرد.

کد خبر 750750

دیگر خبرها

  • عکس/ نشست مشترک اعضای هیئت دولت با استانداران
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • نشست مشترک هیأت دولت با استانداران آغاز شد
  • بازارچه‌های محلی در نقاط مختلف تبریز توسعه پیدا می‌کند
  • برگزاری یادواره شهدای گمنام شهرستان چاراویماق
  • آغاز طرح ملی طوبی در تبریز
  • معرفی نفرات برتر مسابقات کشوری شطرنج در مراغه
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • تصادف در محور اهر-تبریز ۹ نفر را روانه بیمارستان کرد
  • قهرمانی تیم درناباطری تبریز در مسابقات والیبال ساحلی مراغه